IoT

Cégünk legújabb szolgáltatása egyedi elektronikai és informatikai beágyazott rendszerek fejlesztése, kivitelezése és üzemeltetése. Mit is jelent ez pontosan. Manapság egyre divatosabb, hogy minden eszközünket a netre kötjük. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, mégpedig abban a formában, hogy egy meglévő és üzemben lévő eszközéhez megtaláljuk és megépítjük a lehető legköltséghatékonyabb és legegyszerűbben használható megoldást, amely az Ön igényeihez maximálisan igazodik. Néhány példa mikor is lehet szüksége ilyen szolgáltatásra/eszközre:

  • Gyártósora van, drága a gyári kiegészítő felügyeleti rendszer, szeretne olcsóbbat hatékonyabbat, jobban illeszkedő rendszert a meglévő informatikai infrastruktúrájába,
  • Egyedi elképzelése van, hogy mivel lehetne jobban automatizálni gyártó/ellenörző rendszerét,
  • A meglévő eszköze még az internet elött készült és nincs semmilyen felülete, hogy számítógéppel tudjon kommunikálni...

Akkor mi tudunk Önnek segíteni. Cégünk számos projekt tapasztalataival segít megvalósítani azt a célt, amelyet kitűzött. Ehhez nem kell mást tenni, mint felvenni velünk a kapcsolatot és egy rövid probléma bemutatás után igyekszünk megtalálni Önnek a legjobb megoldást.

Milyen eszközökkel foglalkozunk? Manapság már nagyon könnyen és olcsón beszerezhetők micró számítógépek, amelyek fel vannak már szerelve mindenfajta kommunkációs eszközzel, amelyet csak a megfelelő program segítségével az egyedi igényekhez igazítunk. Előnye, hogy legtöbbször nem kell egyedi tervezésű drága elktronikát gyártani (persze vannak azért kivételek), amelyek könnyen cserélhetőek. Másik nagy előnyük, hogy rendkívül energia takarékosak. Az általunk szélesebb körben használt eszköz nem más mint a Raspberry Pi család. Különböző változatait használjuk annak mérten, hogy mi a feladat.

Eddigi munkáink:

  • egyedi belépteő rendszer megalkotása
  • digitális iskolai csengő és jelző rendszer
  • CNC maró gépek egyedi monitorozása és munka fájlok feltöltése távolról
  • vonalkódos raktár kezelő rendszer (kiegészíthető RFID rendszerrel is)